Netfer Heroto-75 profesyonel kılcal çizik giderici pasta

Netfer Heroto-75 Kullanım Kılavuzu

Netfer Heroto-75, Netfer Kimya tarafından tamamen yerli imkanlarla geliştirilip üretilen silikon içermeyen, üstün kaliteli bir yüzeysel/kılcal/mikro çizik giderici pastadır. 3000 kum zımpara izi çiziklerini parlatır.

Amatör ve profesyonel kullanıcılarımız için özel olarak hazırladığımız bu kılavuz sayesinde, özellikle Netfer Heroto-75 kullanımını ilk kez yapacak olan kullanıcılarımız en üst düzeyde performans elde edebileceklerdir.

Daha önce pasta cila uygulaması yapmış olabilirsiniz. Uzun yıllar boyunca bu konuda tecrübe edinmiş olsanız da eğer Netfer pasta ürünlerini ilk kez kullanıyorsanız bu kılavuzda belirtilen tekniklere uygun şekilde ve önerilen ekipmanları kullanarak uygulama yapmaya özen gösterilmelidir.

  • Polisaj makinesi ile yapılacak uygulamalarda, orta veya yumuşak sünger kullanılmalıdır.
  • El ile yapılacak uygulamalarda, pamuk kullanılmalıdır.
  • Silikon ve dolgu malzemesi içermez.
  • Tam performans için polisaj makinası ile uygulama tavsiye edilir.
Netfer Heroto-75 ince pasta kılcal çizik giderici

Netfer Heroto-75 Kullanım Talimatı

Kullanmadan önce şişeyi çalkalayınız. Uygulama yapılacak yüzeyin soğuk, temiz ve kuru olduğundan emin olunuz. Yüzeye yetecek kadar Netfer Heroto-75 kılcal çizik giderici ince pastayı, düşük (1000) devirde yüzeye yedirilerek yayınız, ardından yüzeye ve çiziklerin durumuna göre, 2500-3500 devir aralığında, çizikler yok olana kadar uygulayınız. Dolgu malzemesi içermediği için su ile kullanmayınız. Polisaj makinesi ile profesyonel uygulama yapılması tavsiye edilir. El ile uygulama, pamuk kullanılarak oval hareketlerle çiziklere dik açıyla yapılmalıdır.

Polisaj makinesi ile yapılacak uygulamalarda, orta veya yumuşak sünger kullanılması tavsiye edilir. Mükemmel parlaklık için, pasta uygulaması sonrasında Netfer Paroto Cila Boya Koruma kullanılması tavsiye edilir.

Netfer Heroto-75 Kullanım Alanları

Boyalı metal yüzeylerdeki çizik, aşınma, deformasyon, oksidasyon, hare ve hologramları giderir. Yüksek dereceli özel aşındırıcı ve parlatıcı mineral toz içerir. Çizikleri doldurarak değil, aşındırarak yok eder. Aşırı tozlanma yapmaz. Kılcal çizikleri ve ince fırça izlerini giderir. Tam performans için polisaj makinası ile uygulanmalıdır.

Çizik Alma Hızı/Gücü Seviyesi 9/10

Parlaklık Seviyesi 8/10

Tozlanma Seviyesi 3/10

Netfer Heroto-75 Uygulama Videoları

 

Netfer Heroto-75 Sipariş

Netfer Kimya’ya ait fabrika satış mağazası Netfershop üzerinden vereceğiniz siparişler, aynı gün kargo ile fabrikadan gönderilecektir.

Online Mağazalarımız

Netfer Kimya üretimi Netfer pasta cila setlerini Netfershop veya “Netfer” isimli pazaryeri mağazalarımız üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Pazaryeri platformlarından Netfer markalı pasta cila ürünlerini sipariş verirken, siparişinizin kullanım kılavuzu ve hediyesiyle birlikte gönderilebilmesi için mağaza adının “Netfer” olduğunu kontrol ediniz. Bu mağazalar üzerinden verilen tüm siparişler, Netfer Kimya güvencesiyle, fabrikadan sevk edilmektedir.

Netfer Teknik Destek

Ürünün kullanımı ile ilgili destek ihtiyacınız olması durumunda bizimle mutlaka iletişim kurunuz.

Whatsapp Kullanıcı Teknik Destek Hattı: 0850 888 10 45

Netfer Heroto-75 ince pasta nasıl kullanılır kullanım kılavuzu
Netfer Heroto-75 kullanım kılavuzu tüm internet siparişleri ile birlikte gönderilmektedir.