Netfer Heroto-KA profesyonel agresif kalın pasta

Netfer Heroto-KA Kullanım Kılavuzu

Netfer Heroto-KA, Netfer Kimya tarafından tamamen yerli imkanlarla geliştirilip üretilen silikon içermeyen, üstün kaliteli bir derin/ağır çizik giderici agresif kalın pastadır. 1000 kum zımpara izi çiziklerini parlatır.

Bu detaylı kılavuz ve örnek uygulama videoları sayesinde, özellikle Netfer Heroto-KA kullanımını ilk kez tecrübe edecek olan kullanıcılarımız çizik giderme ve parlatma ihtiyaçlarına çok daha iyi seviyede çözüm bulabileceklerdir.

Çizik giderici pastalar, kimyasaldır ve her kimyasal farklı bir karakteristik yapıya sahiptir. Bu yüzden her kimyasalın kullanım teknikleri ve uygulama yöntemleri farklılık gösterebilir. Çünkü vernik çiziklerini yok etmek için pastanın yüzeyde meydana getirdiği tepkime kimyasal olduğu kadar aynı zamanda fizikseldir. Bu yüzden iyi sonuç alabilmek için uygulamanın tüm adımlarının talimatlara uygun yapılması kritik öneme sahiptir.

  • Polisaj makinesi ile yapılacak uygulamalarda, agresif yün keçe veya ağır çizik alıcı pasta süngeri kullanılmalıdır.
  • El ile yapılacak uygulamalarda, pamuk kullanılmalıdır.
  • Silikon ve dolgu malzemesi içermez.
  • Tam performans için polisaj makinası ile uygulama tavsiye edilir.
Netfer Heroto-KA kalın pasta çizik giderici

Netfer Heroto-KA Kullanım Talimatı

Kullanmadan önce şişeyi çalkalayınız. Uygulama yapılacak yüzeyin soğuk, temiz ve kuru olduğundan emin olunuz. Yüzeye yetecek kadar Netfer Heroto-KA pastayı, düşük (1000) devirde yüzeye yedirilerek yayınız, ardından yüzeye ve çiziklerin durumuna göre, 2500-3500 devir aralığında, çizikler yok olana kadar uygulayınız. Dolgu malzemesi içermediği için su ile kullanmayınız. Polisaj makinesi ile profesyonel uygulama yapılması tavsiye edilir. El ile uygulama, pamuk kullanılarak oval hareketlerle çiziklere dik açıyla yapılmalıdır.

Polisaj makinesi ile yapılacak uygulamalarda, agresif yün keçe veya ağır çizik alıcı pasta süngeri kullanılması tavsiye edilir. Mükemmel parlaklık için, pasta uygulaması sonrasında Netfer Paroto Cila Boya Koruma kullanılması tavsiye edilir.

Netfer Heroto-KA Kullanım Alanları

Boyalı metal yüzeylerdeki çizik, aşınma, deformasyon, oksidasyon, hare ve hologramları giderir. Yüksek dereceli özel aşındırıcı ve parlatıcı mineral toz içerir. Çizikleri doldurarak değil, aşındırarak yok eder. Aşırı tozlanma yapmaz. 1000 kum ve üzeri zımpara izindeki derin ve ağır çizikleri giderir. Tam performans için polisaj makinası ile uygulanmalıdır.

Çizik Alma Hızı/Gücü Seviyesi 9/10

Parlaklık Seviyesi 7/10

Tozlanma Seviyesi 3/10

Netfer Heroto-KA Uygulama Videoları

 

Netfer Heroto-KA Sipariş

Netfer Kimya’ya ait fabrika satış mağazası Netfershop üzerinden vereceğiniz siparişler, aynı gün kargo ile fabrikadan gönderilecektir.

Online Mağazalarımız

Netfer Kimya üretimi Netfer pasta cila setlerini Netfershop veya “Netfer” isimli pazaryeri mağazalarımız üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Pazaryeri platformlarından Netfer markalı pasta cila ürünlerini sipariş verirken, siparişinizin kullanım kılavuzu ve hediyesiyle birlikte gönderilebilmesi için mağaza adının “Netfer” olduğunu kontrol ediniz. Bu mağazalar üzerinden verilen tüm siparişler, Netfer Kimya güvencesiyle, fabrikadan sevk edilmektedir.

Netfer Teknik Destek

Ürünün kullanımı ile ilgili destek ihtiyacınız olması durumunda bizimle mutlaka iletişim kurunuz.

Whatsapp Kullanıcı Teknik Destek Hattı: 0850 888 10 45

Netfer Heroto-KA kalın pasta nasıl kullanılır kullanım kılavuzu
Netfer Heroto-KA kullanım kılavuzu tüm internet siparişleri ile birlikte gönderilmektedir.